Växthusvägen 15, 17 och 19 – Upplands Bro

 

Rosenängarna

Fastigheterna har adresserna
Växthusvägen 15, 17 och 19
197 34 Bro

 

Välkommen till Rosenängarna – ett boendealternativ för dig som söker livskvalitet

 

Bofakta i korthet

• Trägolv i varje lägenhet
• Klinkergolv och kakelväggar i WC och badrum
• Tvättmaskin och torktumlare i alla 2:or och 3:or
• Diskmaskin i alla 2:or och 3:or
• Balkong och terrass till alla lägenheter utom den minsta
• TV -kanaler, basutbudet från markbundet nät ingår i hyran
• Hushållsel ingår i hyran
• Ljusa trapphus med hiss
• Bergvärme
• Frånluftsventilation
• Eget varmförråd
• Parkeringsplatser

Parkeringsplatser finns att hyras av Corepark AB som sköter bevakningen av parkeringsytor. Månadskostnaden per parkeringsplats är 125 kr. För bokning av plats vänligen kontakta Corepark på 08-650 02 15 eller www.corepark.se

 

Infrastruktur

Området ligger i närheten av slott, golfbanor, ridskolor, fiskevatten, svampskogar, badplatser och är omgiven av vacker park- och åkermark. Här kan du leva ett aktivt liv eller koppla av i orörd natur. Den sportiga familjen njuter av närhet till golfbanor i världsklass, ett flertal ridskolor, båtklubbar, badplatser, idrottsanläggningar, äventyrsbad samt skridskoisar och skidspår på vintern. Du som söker rekreation har nära till ett stort naturreservat, skogar för bär- och svampplockning, fina fiskevatten och rika fågelreservat.

Samtidigt som området är naturnära finns all service såsom skolor, förskolor, affärer och kommunikationer runt knuten. Livgardet i Kungsängen ligger endast 12 kilometer bort. Stockholms central ligger endast 33 minuter bort med pendeltåg. Bussförbindelser, pendeltågstation och Bro centrum finns inom gångavstånd. Den planerade nya motorvägsavfarten från E18 bidrar ytterligare till områdets lättillgänglighet. Och reser du mycket har du Arlanda flygplats på bekvämt avstånd.

Kyrkoförsamling: Bro

 

Mer info:

 

Avfall

Hushållsavfall slängs i sopnedkast på gården mellan Växthusvägen 15 och 17. Lägg taggen mot läsaren till höger om luckan..
Inga utrymmen för källsortering i nuläget.

Brandvarnare

Finns i lägenheten. Hyresgästen byter batteri.

Bredband, TV och Telefon

Via Telia. Se välkomstpaket för att ansluta dig. OBS! Betalas av hyresgästen själv.
I elskåpet bredvid badrumsdörren kan man koppla om vilket datauttag som ska vara aktivt.

Cykelparkering

Ingen sådan ordnad för tillfället.

Felanmälan

Felanmälan görs till Mina sidor. Vid akuta fel utanför kontorstid, se telefonnummer i din port.

Förråd

Ett varmförråd finns till varje lägenhet i länga bakom huset. Märkt med lägenhetsnummer. Nycklar ligger i lägenheten (2st).

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Namnskyltar

Postfacken märks av MHS-Bostäder. Namntavla och postfack har displayer som MHS-Bostäder ändrar på distans.

Parkering

På planen mellan husen och förråden. OBS, blockera ej förrådsdörrar!

Passerbricka

Används till porten, sopnedkast, tvättstugan, den egna postboxen samt till lägenhetsdörren tillsammans med kod. Till ettorna får man 2 brickor och till tvåor och treor 3 brickor.

Tvättstuga

Tvättstuga finns på bottenplanet på Växthusvägen 17 och är i första hand avsedd för de som saknar tvättutrustning i sin lägenhet. Inget bokningssystem finns för närvarande.
Alla tvåor och treor har egen tvättmaskin och torktumlare liksom de större ettorna. De små ettorna saknar tvättutrustning.

Ventilation

Frånluft i badrum och spiskåpa. Spiskåpan kan forceras. Tilluft via ventiler i fönster