Sandhamnsgatan 35

 

Fastighet Kv London 5

Denna fastighet har adress
Sandhamnsgatan 35
115 28 Stockholm

Denna fastighet förvaltas av Källfelt Byggnads AB.

Antal lägenheter:

  • 1rok – 1st
Kommunikationer

Precis nedanför fastigheten finns busshållplats. Tunnelbanestation Gärdet ligger endast 10 minuters promenad bort. Du tar dig enkelt in till city och till HKV. Önskar du promenera till Högkvarteret tar det ca 20 minuter.

I närheten

Sandhamnsgatan ligger vackert till med närhet till vattnet och grönområden. Kampementsbadet ligger tvärs över vägen, och du hittar även matbutiker och flertalet resturanger i närhet till fastigheterna.

 

Avfallshantering

Hushållssopor slängs utanför i låst behållare. Grovsopor finns att slänga i fastighetens källare. Ingen källsortering utöver

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Cykelparkering finns på källarplan.

Data, TV

Lägenheten har TV (Grundutbud ingår) Anslutning till bredband och tele sköts av hyresgästen. Kontakta Telia eller Comhem.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Förråd finns till varje lägenhet och är beläget på vinden.

Husdjur

 Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Inventarier

Gäller endast möblerade lägenheter
Skador på/förlust av dyrbar inredning eller utrustning m.m. ersätts av den boende. Utrustning och husgeråd felanmäls och/eller hämtas på MHS Bostäders expedition.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringar på denna adress.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstuga finns i källaren, bokas med hjälp av en tvättnyckel på en tavla som sitter i anslutning till tvättstugan.