Rosengatan – Sundbyberg

 

Denna fastighet har adressen

Rosengatan 8
172 70 Sundbyberg

Antal lägenheter:

  • 2rok – 3st
Kommunikationer

Tunnelbanan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten, och med denna eller pendeltåget tar du dig smidigt till centralen på endast 14 minuter. Med kollektivtrafiken till Lidingövägen tar det ca 30 minuter.

I närheten

På adressen har du närhet till bägge kommunikationer, butiker och flera olika köpcentrum. Inte allt för långt bort finns grönområden och Ursvik där motionsspår finns.

 

Avfallshantering

Finns sortering för hushållsavfall samt matavfall.

Matavfallsrummet, ingång från Prästgårdsgatan. Sopnedkast finns till vänster om Matavfallsrum samt på entréplan.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Cykelrum finns, åtkomst via garaget.

Data, TV

Abonnemang tecknas av HG. Kontakta Open Universe eller se lägenhetspärm för med info.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Förråd finns, åtkomst via garaget. Gallerburar är uppmärkta med lägenhetsnummer.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringar på adressen. Kontakta Sundbybergs stad för boende tillstånd. Eller bostadsrättsföreningen för parkering i fastigheten.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstuga finns i källaren. Bokning sker på bokningstavla utanför.