Rombergsgatan 28 – Enköping

 

Denna fastighet har adress
Rombergsgatan 28
745 33 Enköping

Fastigheten förvaltas av EHB.

Antal lägenheter

  • 1rok/ 1kvr – 28st
  • 2rok – 17st
  • 3rok – 10st
Kommunikationer

Tågstationen ligger ungefär 1,2 km ifrån huset. Går du till stationen tar det ungefär 15 minuter. Till Ledningsregementet från boendet tar det 10 minuter med bil.

I närheten

I närheten av området finns både Ica Maxi, ÖOB, restauranger och bilmackar. Badplats, simhall och idrottsplats finns också i närheten av området.

 

Avfallshantering

Sopnedkast finns i trapphuset.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se. Besiktning sker först när lägenheten är urstädad och klar för utflytt.

Cykelparkering

Cykelrum finns tillgängligt i källaren.

Data, TV

Leverantör för TV är Tele2, grundutbud finns.

För att välja leverantör för internet så gör man det på http://portalen.openuniverse.se/uppsala/. Där finns alla leverantörer, priser och hastigheter.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Förrådsburar tillhör vardera lägenhet. Finns i källaren.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället. .

Nycklar

Nycklar hämtas på Certego, Ågatan 6. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker när lägenheten är urstädad och besiktigad återlämnas nycklar på Certego, Ågatan 6. Nycklarna ska vara inne senast nästkommande vardag efter att ditt kontrakt gått ut, senast klockan 12.

Parkering

Vid intresse för parkering kontakta EHB.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstugan ligger på bottenvåningen. Bokas med tvätt block på bokningstavla.