Rådmansgatan 46

 

Fastighet Kv Sjöråen 24

Denna fastighet har adress
Rådmansgatan 46
113 57 Stockholm

Denna fastighet förvaltas av Alin & Hedenlund.

Antal lägenheter

  • 1rok – 1st
  • GRP – 14st

Lägenheterna på Rådmansgatan är så kallade gruppboende – Det är alltså lägenheter där man hyr ett rum i en lägenhet och delar på gemensamma utrymmen.

Kommunikationer

Eftersom att huset ligger väldigt nära Sveavägen har du här närhet till det mesta Stockholm har att erbjuda. Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan och gröna linjen. Till centralen tar det ca 5 minuter. Till HKV tar det ungefär 20 minuter med tunnelbana, 40 med buss.

I närheten

Här har du som sagt nära till det mesta – både centrala Stockholm och gärdet. I absolut närhet finns resturanger, närbutiker, LIDL och parker.

 

Avfallshantering

Sopnedkast i trapphuset finns för hushållsavfall. Grovsoprum finns beläget i källaren på plan -1.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Parkering för cyklar finns på plan -1 på anvisad plats. Får ej parkeras i trapphus.

Data, TV

Leverantör för bredband samt TV är ComHem. Grundutbud finns. Vill man utöka sitt abonnemang gällande TV eller internet kontakta ComHem.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Förråd finns beläget i källaren uppmärkt med lägenhetsnummer.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Gäller endast möblerade lägenheter
Skador på/förlust av dyrbar inredning eller utrustning m.m. ersätts av den boende. Utrustning och husgeråd felanmäls och/eller hämtas på MHS Bostäders expedition.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringar på denna adress.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstugan är belägen i källaren. Bokas via Webbportal, inloggning mailas från Alin & Hedenlund.