Norrbodavägen – Kungsängen

 

Denna fastighet har adresserna

Norrbodavägen 2, 4, 6
196 36 Kungsängen

Antal lägenheter:

  • 1,5rok – 56st
  • 2rok – 28st
  • 3rok – 27st
Kommunikationer

Från Norrbodavägen tar det ca.6 minuter med bil, respektive 15 min med cykel till Livgardet. Åker du buss 559 tar det mellan 15-20 minuter. In till Livgardet Stockholm tar det drygt 30 minuter med bil.

I närheten

Norrbodavägen ligger lugnt beläget i ett före detta villaområde i Kungsängen. I direkt närhet finns idrottsanläggning i form av Kungsängens IP, förskola samt matvarubutik (LIDL).

 

Avfallshantering

Sopnedkast finns på parkeringen. Öppnas med passerbricka. Grovsoprum finns på Norrbodavägen 2, dörren är märkt ”källsortering”.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Cykelrum finns på gaveln (entréplan) på Norrbodavägen 2 samt 4.

Data, TV

Avtal tecknas av hyresgästen. För att teckna avtal eller vid frågor. Kontakta Telia telefon: 90200.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Finns på entréplan på Norrbodavägen 2 och 4.

Se lägenhetspärm för info vart ditt förråd ligger.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Inventarier

Gäller endast möblerade lägenheter
Skador på/förlust av dyrbar inredning eller utrustning m.m. ersätts av den boende. Utrustning och husgeråd felanmäls och/eller hämtas på MHS Bostäders expedition.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

Pareringsplatser finns på fastigheten. Kontakta Core Park vid frågor:

Mail: info@corepark.se
Telefon: 08-650 02 15

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Finns på entréplan. Bokas med tagg på bokningstavla utanför.