Linbanegatan 17 – Enköping

 

Denna fastighet har adress

Linbanegatan 17
745 34 Enköping

Nybyggt hus för främst soldater.

Antal lägenheter:

  • 1rok – 21st
  • 2rok – 21st
  • 3rok – 12st
Kommunikationer

Fastigheten ligger på ca minuters gångavstånd från Enköping station. Från adressen tar du dig till Enköping garnison med bil på ca 8 minuter. Med bil tar du dig in till Norrtull och Stockholm på ca 45 minuter.

I närheten

Här har du närhet till mack, pizzeria och matvarubutik. På 20 minuters promenad är du nere i centrum där du hittar butiker, flertalet gym, idrottsanläggning och Enköpingsån.

 

Avfallshantering

Soprum finns i separat byggnad på gården.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se. Besiktning sker först när lägenheten är urstädad och klar för utflytt.

Cykelparkering

Cykelparkering finns i ett separat cykelförråd på gården.

Data, TV

Telia är leverantör i huset av TV/Telefoni/Bredband. En router för tv och data finns i lägenheten. Tv:n kan behöva aktiveras via Telia om den inte är det. Basutbud av TV-kanaler ingår. SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, TV4, SVT24, Kunskapskanalen, Axess TV och SVT B.
För med information om Telias tjänster ring, 90 200.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Källarförråd, hänglås sitter på plats. Lägenhetsnyckeln går till låset

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Nycklar

Nycklar hämtas på Certego, Ågatan 6. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker när lägenheten är urstädad och besiktigad återlämnas nycklar på Certego, Ågatan 6. Nycklarna ska vara inne senast nästkommande vardag efter att ditt kontrakt gått ut, senast klockan 12.

Parkering

Q-Park ansvarar för parkeringen på denna adress. Ring Q-Park för parkeringstillstånd på 0771-96 90 00. Det finns tre stycken uppmärkta gästparkeringsplatser på parkeringen. På dessa platser krävs ett särskilt tillstånd och det finns ett tillstånd som tillhör varje lägenhet. Tillståndet ska sitta synligt i bilen om du eller din gäst använder gästparkeringen, samt så måste du lösa p-avgift. Detta tillstånd ska lämnas i lägenheten vid utflyttning.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstugan finns i källaren, bokas med tvättblock.