Larsbergsvägen och Agavägen

 

Denna fastighet har adresserna

Larsbergsvägen 7, Agavägen 2 och Larsbergstorg 1
181 39 Lidingö

Tre olika adresser belägna till en fastighet. Fastigheten är en bostadsrättsförening med ALM som ägare av fastigheten.

Antal lägenheter:

  • 1rok – 23st
  • 2rok – 11st
Kommunikationer

Från dessa adresser har du nära in till Högkvarteretet och Stockholms city. Med SL tar det ca 25 min in till Stockholms central. Till Högkvarteret är det ca 4km, och tar ungefär en halvtimma med SL.

I närhet

I direkt närhet finns storköp i form av både Ica och Willys. I området finns även div. olika gym samt idrottsanläggningar. Larsbergs centrum ligger precis intill fastigheten. Där hittar du både apotek, café och blomsteraffär.

 

Avfallshantering

Hushållsavfall slängs i molocker som finns vid infarten till Larsbergsvägen 7. För information av vilket avfall som får slängas i Moluckerna, vänligen se s. 10 i din lägenhetspärm.

Närmaste återvinningsstation finns på gården mot intilliggande bostadsrättsförening Lidingöfyren, strax intill Larsbergstorg 1. Genom att källsortera kan föreningen spara pengar eftersom mindre hushållsavfall skapas. Lidingö stad har även en mobil återvinningscentral, den kommer till Lidingö centrum varannan vecka. Här lämnar du det som inte kan slängas id återvinningsstationen, exempelvis möbler, elapparater, målarfärg etc.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Data, TV

Leverantör för TV är ComHem, grundutbud finns. Bredband och telefoni tecknas själv av hyresgästen.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.
Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Agavägen – förråd på samma våningsplan.
Larsbergsvägen – Förråd i källaren.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inte parkeringen på adressen. Bostadsrättsföreningen har parkeringar. Läs på skyltar vad det är som gäller.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstuga ligger i källaren. Bokas med tagg på bokningstavla.