Kryddgårdsgatan 21–23 – Enköping

 

Fastighet Enköping Centrum 20:4

Kryddgårdsgatan 21-23
745 31 Enköping

Fastigheten förvaltas av Upplands Boservice

Antal lägenheter

  • 1rok – 7st
  • 2rok – 8st
Kommunikationer

Med bilen tar du dig till LedR på ca 10 minuter. Önskar du cykla tar det ca 15 minuter. Centrum har du precis runt knuten.

I närheten

Här bor du i kärnan av Enköping. Du har nära till bl.a. gym, bank, postombud och diverse butiker.

 

Avfallshantering

Hushållssopor slängs i föreningens soprum som är placerat i bottenvåningen. Soprummet är gemensamt för både Kryddgårdsgatan 21 & 23.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se. Besiktning sker först när lägenheten är urstädad och klar för utflytt.

Cykelparkering 

Cyklar och mopeder ska förvaras i cykelrummet och inte ställas utanför porten eller altan. Barnvagnar och cyklar/mopeder får inte placeras i trapphusen.

Data, TV

Leverantör är ComHem. Hyresgästen tecknar själv avtal.

Felanmälan

Felanmälan görs i första hand till MHS Bostäder via mina sidor.
Vid akuta fel görs anmälan till, Upplands Boservice AB, tfn 0171-47 83 01 eller www.boservice.se/enkoping

Förråd

I förråden får personliga tillhörigheter förvaras endast på avsedd plats. Brandfarliga vätskor t.ex. målarfärg, kemikalier eller gastuber får ej förvaras i förråden. Gångarna ska hållas fria från saker och får inte belamras. Undvik att förvara stöldbegärlig egendom i förråden. Rökning är förbjuden. Förråden finns på bottenvåningen

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Nycklar

Nycklar hämtas på Certego, Ågatan 6. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker när lägenheten är urstädad och besiktigad återlämnas nycklar på Certego, Ågatan 6. Nycklarna ska vara inne senast nästkommande vardag efter att ditt kontrakt gått ut, senast klockan 12.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringar på denna adress.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstuga befinner sig på bottenplan i huset. En bokningstavla finns direkt utanför tvättstugan. Tvättstugan är gemensam för både Kryddgårdsgatan 21 & 23.