Jungfrugatan 49-55 [MHS]

 

Fastighet Svea Artilleri 2

Denna fastighet har adress
Jungfrugatan 49-55
115 31 Stockholm

Antal lägeheter

  • 1 rok – 121st
  • 2rok – 4st
Kommunikationer

Stadions tunnelbanestation ligger endast ett par minuter från huset, och Valhallavägen ligger i precis närhet. Du kan ta tunnelbana eller buss till Stockholm central, dit du då kommer på ca 10 minuter. Till Högkvarteret tar du en promenad, och det tar ca 6 minuter.

I närheten

I samma hus som Jungfrugatan 51 och 55 ligger Hemköp Matglädjen. Det finns också en förskola längst ner i huset. Till köpcentrumet Fältöversten går du på endast 6 minuter.

 

Avfallshantering

Sopnedkast finns i trapphus. Detta är endast till för hushållsopor.
Återvinningsrum finns även på baksidan av Jungfrugatan 49. Ingång utifrån.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se. Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

Cykelparkering

Cykelrum finns på baksidan av Jungfrugatan 49. Ingång utifrån.

Data, TV

Internet ingår. Sladd eller router tillhandahåller hyresgäst själv.

TV ingår. Kanalerna ligger oftast på 900-serien.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Inga förråd finns till lägenheterna. Däremot finns en stor klädkammare i varje lägenhet.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Inventarier

Skador på/förlust av dyrbar inredning eller utrustning m.m. ersätts av den boende. Utrustning och husgeråd felanmäls och/eller hämtas på MHS Bostäders expedition.

Inventarielista finner du här.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller parkeringsplatser i garage på Starrängsringen och Sandhamnsgatan. Vid intresse, kontakta vår bostadsförmedling:

08-528 086 00

bostad@mhsbostader.se

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

På Jungfrugatan 51-55 finns 4 tvättstugor. En på varje våning 1-4. Dessa bokas inte utan är fria att användas när de är tillgängliga.

På Jungfrugatan 49 ligger tvättstugan nere i källaren. Den bokas med tvättblock inne i tvättstugan.