Fårhagsslingan – Kungsängen

 

Dessa fastigheter har adress

Fårhagsslingan 31 och 33
196 36 Kungsängen

Norrboda är ett litet men växande område som består av såväl fristående villor som flerfamiljshus med bostadsrätter. Här är man omringad av vacker natur och det finns trevliga strövområden runtikring.

Antal lägenheter:

  • 1rok – 22st
  • 2rok – 16st
  • 3rok – 16st
Kommunikationer

För att ta sig till Kungsängen centrum och pendeltågstation, går buss 558 och 559. Från Kungsängens station till Stockholm Central tar åkturen ca 30 min. Tågen går ungefär en gång i kvarten under större delen av dygnet. Nattetid går bussar istället för pendeln. Från Fårhagsslingan tar det ca 25 min med bil in till centrala Stockholm. Till livgardet tar det 8 min med cykel, och ca 20 minuter med buss från busshållplats Rönnbärsvägen.

I närheten

I området Norrboda finns både förskolor, skola och gymnasium i bra närhet. Ett stenkast ifrån Norrboda finns en nybyggd idrottplats samt isrinkar under vinterhalvåret, och kommunen erbjuder många fina utomhusbad. Gillar du fiske är det tillåtet med sådant vid Lillsjön, och på vintrarna är sjön perfekt för skridskoåkning. I direkt närhet finner du en Lidl-butik och stormarknad finns i form av Coop Forum i Brunna.

 

Avfallshantering

Hushållsavfall och matavfall lämnas i soprum på gården.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Finns i källaren. Ingång på baksidan av huset.

Data, TV

TV grundutbud finns. För att utöka kanaler och/eller teckna bredband kontakta Telia.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Varje lägenhet har eget förråd. Dessa ligger i källaren, ingång från baksidan.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker på Expeditionen, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringsplatser till fastigheten.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Ingen allmän tvättstuga finns att tillgå. Däremot finns tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.