Brantingsgatan 17

 

Fastighet Kv Nummerhästen 4

Denna fastighet har adress
Brantingsgatan 17
115 35 Stockholm

Fastigheten förvaltas av I & U Fastigheter AB.

Antal lägenheter

  • 1rok – 7st
Kommunikationer

För att ta sig till jobbet på Högkvarteret tar du en promenad på endast ett par minuter. För att ta dig till Stockholm central åker du med SL från tunnelbanestation Gärdet, en resa som beräknas ta ca 15 minuter.

I närheten

Brantingsgatan ligger bara ett stenkast från Högkvarteret. Från adressen tar du dig snabbt till Karlaplan och Fältöversten. I närheten hittar du även flertalet matvarubutiker, grönområden och resturanger.

 

Avfallshantering

Sopor för hushållsavfall finns utanför porten.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Cykelparkering finns i källaren.

Data, TV

Grundutbud finns. Leverantör för TV samt internet är ComHem. Teckning av abonnemang görs av hyresgästen.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.

Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Förråd till vardera lägenhet finns på vinden.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Gäller endast möblerade lägenheter

Skador på/förlust av dyrbar inredning eller utrustning m.m. ersätts av den boende. Utrustning och husgeråd felanmäler du och/eller hämtar du på MHS Bostäders expedition.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller.

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringar på denna adress.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstugan är belägen i källaren, bokas skriftligt i en kalender.