Bondegatan 61

 

Fastighet Kv Oljan 28

Denna fastighet har adress
Bondegatan 61
116 34 Stockholm

Denna fastighet ägs av Wåhlin Fastigheter AB.

Antal lägenheter:

  • 1rok – 15st
  • 2rok – 18st
Kommunikationer

Huset ligger ca 1,5 km från både tunnelbanestation Medborgarplatsen samt Skanstull. Till centralstation tar det ca 20 minuter med buss och tunnelbana. Restid med SL till Högkvarteret är ca 35 min.

I närheten

I närheten av fastigheten hittar du både resturanger, butiker och parker. Vitabergsparken ligger bara ett stenkast bort, likaså Norra Hammarbyhamnen och Nytorget.

 

Avfallshantering

Soprum för hushållssopor finns till vänster om porten bredvid cykelparkeringen.

Besiktning

Besiktning bokas med MHS Bostäder, 08-528 086 00 eller meddela önskemål via mail: info@mhsbostader.se Nycklarna till lägenheten lämnas vanligtvis till besiktningsmannen i samband med besiktningen och då räknas lägenheten som återlämnad.

MHS Bostäder tar i vissa fall kontakt med dig för att göra en besiktning av ytskikt (ej städning) inom 2 veckor efter att uppsägningen blivit registrerad hos oss. När det sedan är dags för avflytt vill vi att du bokar en städbesiktning med MHS Bostäder.

Cykelparkering

Cykelplats finns ute i inhägnat område till vänster om port. Cykelrum finns i källaren.

Data, TV

Leverantör är ComHem. Hyresgäst tecknar själv abonnemang gällande TV och Bredband. Grundutbud för TV finns.

Felanmälan

Felanmälan görs till MHS Bostäder via mina sidor.
Info finns på hemsidan om hur du loggar in första gången.

Förråd

Förråd finns till varje lägenhet. Belägna på vinden.

Husdjur

Se Rökning beträffande sanering och renovering av lägenheten.

Hyresbetalning

Avierna skickas ut 1 gång i månaden.

Det finns tre olika sätt att betala sin avi/hyra på:

  • Pappersfaktura
  • E-faktura
  • Autogiro

På mina sidor kan du även logga in för att se belopp och OCR-nummer på dina avier.

Observera att om du inte fått din avi utskickad i tid är du trots detta skyldig att betala din hyra. Det är upp till dig som hyresgäst att ta reda på den info du behöver för att kunna betala.

Har du e-faktura eller autogiro kommer vi inte skicka ut någon pappersavi till dig. Skulle det däremot bli en ändring kommer du få den första avin skickad hem till dig.

Information

På vår hemsida har vi en anslagstavla på vår startsida. Där hittar du aktuell information, exempelvis avvikande öppettider eller om vi har något generellt fel för tillfället.

Inventarier

Gäller endast möblerade lägenheter
Skador på/förlust av dyrbar inredning eller utrustning m.m. ersätts av den boende. Utrustning och husgeråd felanmäls och/eller hämtas på MHS Bostäders expedition.

Nycklar

Nycklar hämtas på Jungfrugatan 53A. Dessa kan hämtas den första i månaden från kl 12:00. Infaller den första på en helgdag kan nycklarna hämtas nästkommande från vardag kl 12:00.

Återlämning av nycklar sker vid besiktning, om inte annat är överrenskommet. Nycklarna ska finnas på MHS Bostäder, Jungfrugatan 53A, senast den första i månaden före klockan 12:00. Infaller den första på en helgdag är det nästkommande vardag som gäller..

Parkering

MHS Bostäder tillhandahåller inga parkeringar på denna adress.

Rökning

Rökning medför att tak, väggar, möbler, mattor och gardiner kan behöva saneras eller tvättas/bytas. Den som orsakar sådana skador på MHS Bostäders lägenheter och inventarier kommer debiteras kostnader för renoveringen.
Detta gäller även sanering husdjur.

Tvättstuga

Tvättstuga finns i källaren och bokas elektroniskt.